За нас

Друштвото за производство и трговија Ани Комерц постои веќе 20години на Македонскиот пазар.
Главна активност е производство на украсни кеси и кутии за поклон во сите димензии.
Нашите производи се препознатливи и се одликуваат со уникатен дизајн.